Les Campagnoles & Co.
BATHROOM & KITCHEN SUPPLIES, HORNBÆK
– Unikt udvalg i badeværelses- og køkkenudstyr
Home Bad Køkken Fliser Hvidevarer Nyheder Tilbud Indretningshjælp Referencer Om os Kontakt

Referencer

Vi har gennemført en meget lang række af spændende indretningsprojekter. Igennem mere end 15 år, har vi skabt nye rum, gennemtænkte designs og muligheder for unik indretning i en lang række danske hjem. Nybygninger, Renoveringer samt nænsomt udførte Restaureringer i fredede ejendomme. .... Vi har indrettet, samt leveret til, alle typer af boliger: Fra Lejligheder og Villaer, til Herregårde og Godser, Hoteller & Resorts. For Private såvel som for Erhvervskunder. I Hele Europa.

Hoteller & Resorts

Hotel Frederiksminde - Præstø, Danmark.

Dyvig Badehotel - Dyvig på Als, Danmark.

Hotel Degli Haethey - Otranto, Puglia, Italia.


Rohden Gods - Vejle Fjord, Danmark.

 

Hoteller & Resorts

Bestil en suveræn oplevelse på udvalgte Eksklusive Hoteller & Resorts i Danmark & Italien, som vi har leveret Indretningsrådgivning/ samt udsøgte varer til. Vi kan varmt anbefale vore kunder at aflægge disse et besøg. mod forudgående kontakt: Check venligst Links nedenfor: (PT Under Opdatering) !

Vi Tegner, Designer og vi Rådgiver. Vi leverer til såvel Private Kunder som til Erhvervskunder. Stort som småt, men altid stilrent og godt.

Til de af vore kunder, som udelukkende ønsker det designmæssigt sublime. Se venligst Liste over DIREKTE LINKS til Vore Producenter i venstre menu felt. Som vi alle er Autoriserede / Certificerede Forhandlere for.

Vi har gennemført en meget lang række af spændende indretningsprojekter. Igennem mere end 11 år, har vi skabt nye rum, gennemtænkte designs og muligheder for unik indretning i en lang række danske hjem. Nybygninger, Renoveringer samt nænsomt udførte Restaureringer i fredede ejendomme. .... Vi har indrettet, samt leveret til, alle typer af boliger: Fra Lejligheder og Villaer, til Herregårde og Godser. For såvel Private som for Erhvervskunder. I Danmark såvel som i udlandet. Hertil kommer indretningen af en lang række Hoteller & Konference Centre, samt Domiciler i ind- og udland.

Vi Tegner, Designer og vi Rådgiver. Vi leverer til såvel Private Kunder som til Erhvervskunder. Stort som småt, men altid stilrent og godt.

© Les Campagnoles & Co. | Hornbækvej 657 | 3100 Hornbæk | Tlf. 4975 9240 |  info@les-campagnoles.dk