Italiensk design til badeværelset og køkkenet

 

isy* omfatter super slanke armaturer til køkken og bad i et væld af spændende designs. Når man først har oplevet disse slanke armaturer på bare 18mm i diameter virker almindelige armaturer næsten kluntede.

Zucchetti armaturer til køkken og bad

Nye standarder for super slanke armaturer

Der lanceres hele tiden nye armaturer til køkken og bad i spændende designs og med nye funktionelle finesser. Så der skal noget til at revolutionere markedet for armaturer. Det er ikke desto mindre, hvad den italienske producent Zucchetti har præsteret med lanceringen af produktlinien isy* med helt nye dimensioner.

isy*-serien er skabt i Milano af italieneren Matteo Thun, design- og arkitektverdenens nye, store navn. Har man først oplevet disse slanke italienere, virker almindelige armaturer simpelt hen kluntede.

Nyskabelsen er så stor, at Zucchetti har opnået verdenspatenteret mønsterbeskyttelse på det samlede mekaniske og visuelle design. Tudene på isy* armaturerne er på bare 18 mm i diameter, hvor de gængse armaturer har en væsentlig tykkere tud – ofte på 22 mm eller mere. Sammen med de unikke betjeningsgreb, formet som super slanke joystick, går det hele op i en højere enhed af lethed i designet, der aldrig tidligere er set.

Tilslutningen af armaturet er enkelt og overholder de europæiske normer, så der er ingen forskel til traditionelle armaturer, når det kommer til installationen. isy* omfatter et bredt udvalg af super slanke armaturer til køkken og bad. Der er let betjente greb til én hånd og sjove krydsformede greb. Der er slanke, rørformede håndbrusere og kæmpe nostalgiske brusehoveder, naturligvis med indbygget antikalkfunktion. Der er haner som er flade eller ”spirallerede”, og overfladerne kan fås i blankt krom og mat satin. Priserne starter ved 2.500 kr.

-> Se vores udvalg af Zucchetti produkter til badeværelse og til køkken.

-> Se flere nyheder fra Les Campagnoles & Co.